God juleparaply støtter dig i regn og blæst

Denne paraply kan købes for 199 kr. Paraplyen med sit flotte design er din bedste ven på en grå regnvejrsdag, hvis du ikke ønsker at bøvle med en paraply der ikke fungerer. Vi kender alle til problemet, når vi har købt en paraply som ved sit møde med det første vindpust vender vrangen ud. Derfor er det vigtigt, at gå efter en paraply af høj kvalitet der også kan beskytte dig for regnen, selv når vinden blæser. Den transparente paraply er derfor mere robust og er udstyret med en god stabilitet og fleksibilitet som gør den langt mere holdbar, når du er ude i blæsevejr, end den almene paraply.

Det er en paraply med en fiks automatisk åben funktion, som betyder at paraplyen folder sine vinger ud ved blot et enkelt tryk på en knap. Du slipper derfor for problemer med at slå paraplyen op, og du får en paraply, som du trygt kan regne med slår sig op hver gang. Paraplyen er udstyret med et behageligt håndtag, som du let kan holde ved i flere timer uden problemer, og det er derfor en paraply som er designet til at blive brugt.

Mere end blot end paraply

Udover at være en praktisk paraply, så er det en paraply der er perfekt til julemåneden, hvor du ønsker at skille dig lidt ud fra mængden. En flot paraply der er designet i ægte julestil med en dyb stor gennemsigtig skærm og en kant af ”sølv. Med sine fine detaljer er denne model helt perfekt i den kolde vinter til at sprede julestemning i den mørke tid. Tag denne paraply med på tur og du vil med garanti blive blikfang på gaden og møde mange smil på din vej. Vi har brug for mere julestemning. Så hvorfor ikke hjælpe med at dele ud af juleglæden med denne fantastiske paraply. Juleparaplyen er en unik paraply, med et flot og praktisk design, der sikrer at du forbliver tør, hver gang regnen øser ned.

Anvend paraplyen i din branding

Er du virksomhedsejer, så kan du også få indgraveret noget unikt på håndtaget. Du kan udnytte det som branding for at skabe øget opmærksomhed og styrke dit brand og din position. En paraply fra Paraplybutik er af så høj kvalitet, at den holder længde, og netop derfor er det et ideelt sted at gøre opmærksom på dit brand.