Invester i dig selv og dine tænder

Det er altid et godt valg, når du vælger at investere i dig selv. Blandt andet er det nødvendigt, at du afsætter penge til løbende at få tjekket dine tænder. Hvis du oplever, at de trænger til en retning af enten funktionelle eller kosmetiske grunde, bør du derfor også overveje en Invisalign behandling.

Det er en behandling, hvor du får en gennemsigtig bøjle, der ser næsten usynlig ud. Derfor foretrækker mange patienter også bøjlen, da det er en diskret løsning, når du gerne vil have rettet dine tænder.

Mere om Invisalign bøjlen

Bøjlen er som nævnt gennemsigtig. Det giver dig en bøjle, der fremstår næsten helt usynlig. Derfor kan du også bære bøjlen uden at alle bemærker det. Det synes flere unge mennesker og voksne, er en stor fordel. Bøjlen retter nænsomt dine tænder til, mens du fortsætter med at lave dit almindelig hverdagsliv.

Invisalign bøjlen er fremstillet af et slidstærkt og termoplastisk materiale. Materialet er naturligvis blevet testet og fundet egnet til medicinsk brug. Det vil altid være afhængigt af din specifikke situation, hvor længe det er nødvendigt at anvende bøjlen. Ligesådan vil der også være nogle tilfælde, hvor din tandlæge ikke vil anbefale dig Invisalign. Det skyldes, at bøjlen egner sig bedst til de lettere og mere ukomplicerede tandretninger.

Hvis du er i tvivl, kan din tandlæge fortælle dig, om Invisalign er det rette valg for dig.

Til alle aldersgrupper

Som noget særligt er bøjlen designet, så den kan anvendes af alle aldersgrupper. Det er ellers ikke usædvanligt, at bøjler bliver fremstillet til en specifik aldersmålgruppe. Eksempelvis til børn. Men Invisalign bøjlen kan du bruge, uanset hvor gammel du er.

Mulighed for at tage bøjlen ud

I modsætning til en almindelig togskinnebøjle, kan du tage Invisalign bøjlen ud. Det skal du blandt andet gøre dagligt, når du skal børste tænder eller have noget at spise. Derudover bør bøjlen blive siddende i alle døgnets timer, men hvis du oplever et behov for at tage den ud, er det altså muligt.

En bøjle med høj succesrate

Det vigtigste er naturligvis, at en bøjle virker efter hensigten. Ellers kan det være fuldstændigt ligegyldigt, hvor usynlig bøjlen måtte være. Heldigvis har Invisalign bøjlen vist sig at være særdeles succesfuld. Derfor melder flere patienter tilbage om, at bøjlen har givet dem deres drømmesmil.

Smertefri løsning

Når du anvender bøjlen fra Invisalign, bør du heller ikke opleve smerter. Nogle patienter fortæller dog, at bøjlen har givet dem milde smerter, men du bør altså som udgangspunkt ikke opleve noget ubehag ved at anvende bøjlen. Hvis du gør, bør du altid kontakte din tandlæge.