MALERRULLE TIL LOFT

Når du vælger en malerrulle til loft skal du gå efter en malerrulle med mellemlang eller lang luv, da denne kan indeholde meget maling. Et godt tip er at anvende en hjørnerulle i kanter og hjørner, for at sikre sig et professionelt resultat. Husk ligeledes et teleskopskaft, så du bedre kan nå der hvor du skal male.

Malerrulle til loft

Når du skal male dit loft, anbefaler vi først og fremmest at du anskaffer dig et teleskopskaft, for at spare lidt på kræfterne. Når du skal vælge malerrulle til loft skal du gå efter en rulle som kan suge meget maling til dig og som spilder minimalt. Se på Gebenna.com hvor vi har samlet alt udstyr du behøver, når du skal male loft.

Malerrulle til træloft: Lakrulle eller skumrulle?

Du skal anvende en lakrulle hvis du skal male helt glatte overflader, især hvis overfladen er af træ.  Lakruller og Skumruller har en helt kort luv, eller er lavet af skum, så du undgår rullespor og ender ed en helt glat og perfekt finish.

Malerrulle til væg

Valsen er den del af din malerrulle, som du skal vælge med ekstra meget omhu i forhold til netop det malerprojekt, du skal have gang i. Generelt kan du regne med, at en malerrulle med lavt LUV-tal er god til glatte overflader, men hvis du skal male ru overflader bør bruge en valse med højt LUV-tal. Skal du således male fine helt jævne overflader, skal du vælge malerruller, der er meget fine. Skal du male en næsten plan overflade, skal du vælge en malerrulle, der ikke er for fin men heller ikke for grov, og skal du male grove eller mellemgrove overflader, så er det grove malerruller, du skal have fat i.

Maling Træloft med rulle

Når du skal male dit træloft, skal du have fat i både rulle og pensel. Læs vores komplette guide til hvordan du opnår det bedst mulige resultat når du skal male trælofter, her.

Rulle til loftmaling

Når du skal male loft skal du vælge en malerrulle, som kan indeholde meget maling uden at dryppe på gulvet. Her på siden har vi samlet et udvalg af malerruller som er ideelle når du skal male loft. Størrelsen på den rulle du vælger, afhænger af den type loft som du skal male. Skal du male et glat gipsloft kan du vælge en bred malerrulle, men skal du male et træloft, skal du vælge en smallere rulle, som passer med bredden på de paneler som du skal male.