Skab hygge og glæde med plakater til køkkenet

Mange mennesker rangerer køkkenet som husets vigtigste rum. For nogle år tilbage trendede samtalekøkkenet, fordi vi bruger så mange timer derude og gerne vil kunne ses med familien imens. De kan se ud på mange måder, køkkenerne. Der er de sort/hvide og de fuldfarvede. De minimalistiske og de veludstyrede og pyntede. Uanset din stil og din vægfarve gør køkkenplakater en kæmpe stemningsforskel, og dit humør stiger i takt med omhyggeligt udvalgte vægdekorationer. Hvis du har futtet al din indretningsenergi af på elementer og slyngplanter, så lad os komme med et par ideer til nye skønne plakater.

 

Kaffeplakater

Det siges, at vi danskere tilsammen drikker mere end 20 millioner kopper kaffe om dagen, og at vi bruger hele 2% af dagligvarekronerne på mokka. Vi, de rød/hvide vikinger er på top-5-listen over de mest kaffedrikkende nationer i verden. Med andre ord – vi elsker det stads og vil sandsynligvis hellere give afkald på den ene nyre end at undvære vores daglige og kulsorte wake-up-juice. 

 

Derfor er det heller ikke så underligt, at plakater med kaffe er et hit i mange hjem. Der findes et utal af kaffeplakater på markedet, og hvilken en der skal hjem til dig afhænger af din stil. Hos UnikPlakat.dk kan du finde grafiske kaffeplakater med et helt enkelt udtryk. På hylderne står også plakater med håndtegnede kaffeillustrationer med tilhørende kaffeopskrifter eller blandingsforhold. Vi har også plakater med kaffekopper og kaffecitater. På den måde er det nemt at lade sig inspirere til at prøve nye typer kaffe (måske med fløde, honning eller likør – mums) med opskrifterne hængende på væggen.

 

Madplakater

Fødevareriget rummer så mange fantastiske farver, at det nærmest tigger om at blive portrætteret på plakater til køkkenet. Derfor har vi lavet en grøntplakat og en med frugter, som giver næring til madglæden og husker os på at være taknemmelige for alle de lækre, sunde og friske råvarer, vi har til rådighed. 

 

Er det fredag, må vi som bekendt godt skrue lidt ned for sundheden og op for hyggen. Det kan du passende gøre med en slikplakat fyld med klassikerne inden for fredagsslik-kategorien.

 

Når det så bliver mandag, og du skal indhente point vitaminkontoen, så find en lækker opskrift på vores smoothieplakat med 30 spændende opskrifter med al den frugt, grønt, saft, kokos og juice, du har brug for.

 

Gamle naturplakater

Vil du blive i naturriget, mens savner lidt vintage og patina, så vælg en af vores mange retroplakater. De gamle illustrationer med flere hundrede år på bagen giver en god kontrast til de moderne skandinaviske linjer, og så har de et helt fantastisk udtryk, vi ikke kan genskabe i dag.

 

Plakater med procenter

Hovsa, der blev det weekend igen. Gode venner kommer forbi, og der er procenter i sigte. Frygt ej, for igen har vi din ryg. Vælg imellem vores mange cocktailplakater (med opskrifter) eller snup en whiskyplakat med hjem. Er du mere til vin? Så lær nyt om de røde druer fra vores sæt med rødvinsplakater. Gin hitter, og derfor har vi naturligvis også flere ginplakater på lager.

 

Der er altså ingen undskyldning for ikke at være den perfekte vært for det gode selskab.