Det gode badeværelse i din bolig

Få sæbeskålen på plads

Hvordan ser der ud hjemme hos dig? Får du ryddet op, og får du gjort dine ting? Det er virkelig vigtigt at holde ordentligt styr på sit hjem. Fx få sæbeholder eller sæbeskål på plads. Du kan købe sådan nogle inde på den grønne markedsplads, hvor du også kan købe en økologisk sæbebar og en masse andre gode grønne ting til din bolig. Hvorfor ikke give din bolig en grøn makeover, når du er i gang med at forbedre dit hjem. Der er masser af ting, du kan gøre, og det er også vigtigt at holde sig for øje, at den grønne signalværdi, hvor man viser, at man har intentioner og idealer omkring det at bidrage til den grønne omstilling, faktisk har en reel værdi, fordi det påvirker både dig selv og andre mennesker positivt i retning mod en endnu grønnere livsstil, og det vil din klode takke dig for ved at blive et bedre sted at være og ånde for både planter, dyr og mennesker.

Vask dine hænder med omhu

Vi har vi haft en pandemi, og verden over har vi vasket hænder til den store guldmedalje. Vi har også sprittet af og holdt afstand, brugt masker og haft alle mulige restriktioner for ophold sammen i større forsamlinger. Det har ikke været nemt for nogen, overhovedet, men tingene ser også anderledes ud efter, at virussen har udviklet sig til en mindre farlig version end den oprindelige, blandt andet takket være vaccinerne, men også takket være alle restriktionerne. Vi er blevet meget mere fri, og vi har fået vores frihed tilbage, hvorfor vi har sluppet meget af den angst og frygt, vi før levede med. Dog er det stadig nødvendigt at holde sig til en god hygiejne. Nogle af de ting, vi har lært, er jo ikke af det onde. Så husk nu at vaske dine hænder med omhu. 

Gå glad i bad

Hvor tit går du i bad? Går du i bad hver dag? Det kan være en rigtig rar måde at starte dagen på, og mange mennesker ynder da også at starte dagen med et skønt og friskt koldt bad om morgenen. Det gør dem glade og giver dem energi til at gå ud i verden og få deres ting gjort. Mange kan nemlig have svært ved at sætte sig selv i gang, hvis de ikke har nogle faste rutiner, som hjælper dem. Men, hvad med at gøre dine dage lidt gladere og have dine faste ritualer omkring hygiejne, bruge en naturlig og økologisk sæbe, have en dekorativ og indbydende sæbeholder i bambus og så tage og gå glad i bad hver eneste dag, så du kan få de bedst mulige start på dagen.