Massagestol – Skal man vælge 3D eller 4D?

Drømmer du om at gøre en ende på dine rygsmerter og spændte muskler? Så bliver en massagestol helt sikkert din nye bedste ven. Det kan dog være svært at komme fra start, da der findes et hav af udbydere med forskellige produkter. Mere specifikt kan det virke forvirrende, hvorvidt man skal vælge en 3D eller 4D massagestol. I denne artikel tager vi dig i hånden og gør dig klogere på, hvad du skal vælge.

Hvad er forskellen på en 3D massagestol og en 4D massagestol?

Vi har nok alle prøvet at føle os spændte i kroppen efter en god omgang træning. Men faktisk kommer spænding og ømhed også ofte i forbindelse med stilsiddende arbejde, forkerte holdninger eller anderledes sovestillinger. Her kan du komme smerterne helt til livs med din helt egen massagestol, der inviterer til automatiseret massage med mange ligheder til professionel massage. Et ekstra plus er samtidig, at massagen altid er tilgængelig og ikke kræver en tidsbestilling.

I en 3D massagestol har du mulighed for at få en af de dybeste former for massage, da der her er mulighed for at udvide massagerullen ved ryggen, så du kan blive trykket mere dybdegående langs ryggen. Dette er blot endnu en funktion, da en 3D massagestol også masserer ind og ud samt op og ned, hvilket øger din kontrol over justeringen af massagen samt følelsen af en rigtig intensiv massage. En 4D massagestol har dog en yderligere tilføjelse i form af et L-Track, som også kan massere længere ned ad din krop. Denne model kan dermed skubbe mere frem i dine muskler og massere en større del af din krop i form af både din ryg, bagparti og baglår.

Dit valg af massagestol afhænger dermed i høj grad af dit behov for, hvor stor en del af din krop du ønsker masseret.

Hvor finder jeg et massagestol tilbud?

Massagestole har mange individuelle funktioner alt efter, hvilken model du kigger på. Hertil følger prisen også med op alt efter, hvor mange funktioner og hvilket design du ønsker. Du finder et stort udvalg af både 3D og 4D massagestole på https://bedste-massagestole.dk. En massagestol er en stor investering, og derfor er det også vigtigt, at du får afgjort, hvad du ønsker fra din massagestol. På den måde bliver din investering også langvarig, da massagestolen opfylder dine kriterier og krav. Husk derfor også at fokusere på, hvor meget kontrol du ønsker over din massage. Det er svært at gå tilbage, når du først har smidt mange penge efter en bestemt model, hvis du ender med at skifte mening.