Plankebord i sommerhuset

Efterhånden går vi meget op i at skabe et lige så fantastisk miljø i vores sommerhus, som vi har derhjemme. Et sommerhus skal emme af hygge, tilstedeværelse og stunder i afslapning – det er et sted hvor vi samles og er hinanden nære.

Indretningen begynder at betyde mere for brugeren af sommerhuset og man vil derfor gerne have at de møbler man benytter sig af, er af ordentlig kvalitet. Og det er lige præcis hvad vi tilbyder hos Naturplank. I sommerhuse er vi ofte tæt på naturen, så hvorfor ikke invitere naturen indenfor med et planke spisebord fra os. Vi har et hav af forskellige modeller som hver især rummer de mange funktionaliteter, udtryk og stemninger man ønsker ved et spisebord. Indret dit sommerhus med et massivt egetræsbord, hvor du har mulighed for at tilpasse størrelse og farve, så det passer ind i sommerhusets stil. Vi laver planke spiseborde i egetræ og valnød, hvor du i eg kan vælge mellem farverne natur, lys og mørk.

Holdbart plankebord

Mange sommerhusejere udlejer deres sommerhus og derved er der en stor udskiftning i mennesker, som benytter sig af de mange møbler. Derfor er det vigtigt at man vælger møbler af kvalitet, som kan holde til slid og brug, uden man skal være bekymret for udtrykket af møblet. Hos Naturplank går vi meget op i at vores plankeborde skal kunne holde til almen brug, derfor kan du uden bekymring, spilde væske i form af rødvin o.a. eller afsætte fedtede fingre fra madrester – og nemt tørre det af igen. Vi anbefaler at man benytter vores specielle sæbe til den daglige rengøring af bordet, da den både plejer og beskytter bordets overflade. Vi anbefaler ikke brug af anden sæbe til bordet.

Ligeledes skal bordet plejes ved brug af olie, som du kan finde på vores hjemmeside, sammen med en udførlig guide til pleje af dit plankebord. Du kan læse yderligere om plejen af dit plankebord under blogindlægget: Behandling af plankebord. Vi anbefaler generelt at pleje et plankebord mellem 2-3 om året, derfor behøver du ikke stresse over plejen af det plankebord du har i sommerhuset.

Mangler du et planke spisebord eller planke sofabord til dit sommerhus, kan du lade dig inspirere af vores store sortiment, både online og i butikkerne. Du finder os online lige her og i butikkerne kan du møde os både i Store Darum og Kolding.